Företag & Organisationer

Våra tjänster och produkter ska alltid vara enkla, tydliga och otvungna så att ni kan använda dem i er verksamhet varje dag. Vi hjälper er att ha kvar fokus på hälsa och välmående vilket ger lägre sjukfrånvaro och högre frisknärvaro hos era medarbetare.

IMG_8176

Workshop & Föreläsning

Boka in en frukostföreläsning, workshop eller heldag där vi kommer till er arbetsplats och för ett samtal med dig och dina medarbetare om vikten av hälsa och välmående.

Med ett fokus på hälsofrämjande faktorer ni kan göra på arbetsplatsen skapar vi en kultur som främjar en hälsosam livsstil.

Hälsosamtal

Ett hälsosamtal har som mål att vara en plats att kunna prata om sin hälsa utan skam eller pekpinnar. Med en proaktiv filosofi så inspirerar och motiverar vi till en medveten livsstil med förståelse för att livet inte är statiskt utan går både upp och ner.
64218154_444152533077086_2952144113048223744_n
Inbody med skrivare

Kroppsmätning

Med hjälp av vår Inbody270 så ger vi ett objektivt svar på 3 viktiga hälsomarkörer till era medarbetare. Med hjälp av svaren kan vi motivera och ge en större förståelse för hur kroppen påverkas av stress, vår kosthållning och rörelse i vardagen. Vi får även fram bra statistik mellan våra besök.

Boka in att vi kommer ut till er arbetsplats regelbundet under året och motiverar era medarbetare.

Hälsoappen - Gå Svårt

Hälsoappen Gå Svårt är det perfekta verktyget som på ett väldigt prisvärt sätt kan hjälpa er att skapa en hälsofrämjande kultur.

Med lätta menyer samt tydliga instruktioner i text, video och foto så får ni inspiration, motivation och kunskap att få in vardagsmotion, träning, goda matvanor och sömn som en naturlig del i en aktiv livsstil.

Vi kan skapa enkelt skapa utmaningar och tävlingar för medarbetarna som skapar ett engagemang och välmående.
balans_hand_mob_01

FÖRETAG VI HJÄLPer att ha fokus på hälsan

REFERENSER

Frågor och svar

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att beställa följande av våra tjänstser och produkter.

  • – Personlig Träning
  • – Kostrådgivning
  • – Hälsoappen Gå Svårt
  •  – Kroppsmätning

Det är ok enligt skatteverket att använda sina pengar till att beställa en hälsoapp som hjälper dig i arbetslivet med proaktiv friskvård.

På våra fakturor uppger vi dina personuppgifter och tidsperiod om du beställt ett abonnemang av Gå Svårt-Hälsoapp.

Man räknar med att kortidsfrånvaro kostar 10% av medarbetarens månadslön varje dag. För en anställd som har 30 000 kronor i månadslön så kostar varje dags frånvaro ca: 3000 kronor. Schablonen som används tar hänsyn till samtliga kostnader som lön, avgifter och medarbetarens del av overheadkostnader. Man räknar att varje medarbetare har 6 dagar korttidsfrånvaro/år.

Exempel: Kostnad för ett företag med 10 anställda

  • – 10 anställda med snittlön på 28 000 kr
  • – 6 dagar frånvaro / år = 60 dagar
  • – 60 dagar x 2800 kr = 168 000 kr

Emil Isaksson

VD / ÄGARE
  • 070 - 72 22 614