Företag

IMG_8176

Workshop & Föreläsning

Boka in en frukostföreläsning, workshop eller heldag där jag kommer till er arbetsplats och inspirerar dig och dina medarbetare. Med ett fokus på vardagliga faktorer som främjar välmående på er arbetsplats kan vi tillsammans skapa en vinnande kultur där ni alla mår bra.

Vägledande hälsosamtal

Ett vägledande hälsosamtal har som syfte att vara ett möte där vi kan prata om hälsa utan någon skam eller pekpinnar. Med en proaktiv filosofi så inspirerar och motiverar jag till en medveten livsstil med förståelse för att livet inte är statiskt utan går både upp och ner.

64218154_444152533077086_2952144113048223744_n
Inbody med skrivare

Kroppsmätning

Med hjälp av min Inbody270 så ger jag ett svar på 3 viktiga hälsomarkörer till era medarbetare. Med hjälp av svaren får ni en större förståelse för hur kroppen påverkas av stress, vår kosthållning och rörelse i vardagen. Jag får även fram statistik på utvecklingen mellan våra besök.

Stört framgång får vi om jag kommer ut till er arbetsplats regelbundet under året och inspirerar era medarbetare.

Proaktify

Med enkla menyer och tydliga instruktioner får era medarbetare inspiration till rörelseglädje, motivation för en hälsosam kosthållning samt kunskap när det behövs om ergonomi, stresshantering, sömn & återhämtning mm. Vi kan även designa er egen version av Proaktify med både er logga och färger. Vi skapar träningsprogram och hälsoutmaningar utifrån era behov och målsättningar.

Hemskärm info02_600x1000

Discgolf

Bjud in dina medarbetare eller kunder och testa den populära sporten Discgolf. Ett perfekt sätt att träffas utomhus med naturlig social distans. Låna eller köp golfdiscar av mig. 

Referenser

Jag ser fram emot att hjälpa er investera i det viktigaste ni har på er arbetsplats!