GÅ SVÅRT – Hälsoapp

Prova GRATIS i
2 veckor

  • Träningsprogram - 90+
  • Bootcamp 2 alt. 4 veckor - 100% ONLINE
  • Kostrådgivning - Fakta, tips, råd & kostscheman
  • 30 dagars utmaningar - 2 st

490 kr för 12 månader

GÅ SVÅRT – Hälsoapp är det bästa sättet att skapa en hälsosam livsstil. Utan skam eller pekpinnar får du hjälp att må bra varje dag!

Med enkla och tydliga menyer navigerar du lätt runt bland träningsprogram där övningarna presenteras med video och texter.

Du hittar över 90+ träningsprogram inom olika områden. Vad tycker du bäst om?

– Hemmaträning
– Utomhusträning
– Vardagsträning
– Bootcamp
– Kontorsträning
– Golf
– Gym

Du får även enkla, vardagliga kostråd som du kan använda direkt i din vardag. Vi tror ej på att det handlar om att banta eller följa en hård diet för att må bra och skapa en medveten livsstil.

Användare

0
2019-08-22

Referenser

Jag kan starkt rekommendera GÅ SVÅRT – Hälsoapp till ALLA, från den som aldrig gjort en armhävning i sitt liv till den som tränar regelbundet. Här finns allt man kan tänka sig, från kostråd och färdiga träningspass till kontorsträning och vardagsträning. Bra instruktionsvideos som på ett enkelt sätt visar hur man gör övningarna rätt och Boot Camp som gör att man snabbt kommer igång med träningsrutinerna på ett roligt sätt!
Mohamad Hamid
2019-08-06
Bra och tydligt förklarade övningar som går att göra hemma, på hotellrummet, ja tom på flygplatsen. Ju mer man använder appen desto bättre blir den.
Annika Stroger
2019-07-26
Väldigt användarvänlig app! Lätt att förstå och genomföra övningarna! Jag gillar dagens utmaning!
Susann Bergström
2019-07-10
På ett enkelt och lättillgängligt sätt kunna införa vardagsmotion, som inte tar mycket tid eller där du behöver mycket utrustning. Som du kan göra var som helst, när som helst och du kan inkludera hela familjen i din resa mot ett bättre mående.
Christina Comet
2019-07-08
GÅ SVÅRT - Hälsosapp har hjälpt mig att hitta hållbar livsstilsförändring för en bättre hälsa. Jag älskar kostfilosofin 80/20 det är verkligen något man kan leva efter. De små relativt enkla förändringarna inspirerar till mer.
Jessica Nielands
2019-07-08
GÅ SVÅRT- Hälsoapp är så himla bra! Här hittar jag träningspass för min vardag.
Petra Granholm
2019-06-20
Här hittar jag den bästa träningen för mig och jag får frisk luft på köpet!
Christina Bjartell - Referens
Christina Bjartell
2019-05-08

Bakgrund till GÅ SVÅRT

Vi människor är lata till naturen och instinktivt väljer vi det enklaste sättet att utföra en uppgift. Så som att ta hissen istället för rulltrappan, trycka på dörröppnaren istället för att öppna dörren själv.

GÅ SVÅRT – Hälsoapp är utvecklad av Emil Isaksson som med över 10 års erfarenhet som Personlig Tränare och Kostrådgivare har hjälpt över 1000+ klienter mot en bättre hälsa. De träningsprogram och kostråd som du hittar i GÅ SVÅRT – Hälsoapp är skapade för att ge dig en mer medveten livsstil, varje dag utan skam eller pekpinnar.

Allt är bättre än ingenting!