VARJE STEG RÄKNAS, NÄR DET KOMMER TILL DIN HÄLSA

Beställ Gå Svårt-Hälsoapp med över 100+ träningsprogram, kostråd, bootcamp samt utmaningar som hjälper ger dig till en hälsosam livsstil varje dag.

Här hittar du över 100+ träningsprogram skapade för att guida dig rätt på vägen till en mer hälsosam livsstil utifrån dina förutsättningar och behov.

Med tydliga menyer hjälper vi dig hitta det du söker och med enkla videoinstruktioner kan du utföra övningarna rätt och på ett säkert sätt.

Du kan även ta del av smarta och vardagliga kostråd för dig och din familj. Målet är att ge förståelse och inspiration till sunda kostvanor. Fokus ligger på hur du kan förbättra nuläget och inte förbud.

Vill starta igång din träning med full fart? Testa då vår Bootcamp, du väljer startdatum, hur länge du vill köra och kan addera extra träning så att det passar dig.

Hemmaträning / Utomhusträning / Golf / Vardagsträning / Kontorsträning / Löpning / Seniorträning / Gym / Discgolf / Yoga / Fotboll / Racketsport / Stretching / Balansträning / Promenader

Vi använder Gå Svårt-Hälsoapp

Vi använder Gå Svårt-Hälsoapp

Jag kan starkt rekommendera GÅ SVÅRT – Hälsoapp till ALLA, från den som aldrig gjort en armhävning i sitt liv till den som tränar regelbundet. Här finns allt man kan tänka sig, från kostråd och färdiga träningspass till kontorsträning och vardagsträning. Bra instruktionsvideos som på ett enkelt sätt visar hur man gör övningarna rätt och Boot Camp som gör att man snabbt kommer igång med träningsrutinerna på ett roligt sätt!
Mohamad Hamid
2019-08-06
På ett enkelt och lättillgängligt sätt kunna införa vardagsmotion, som inte tar mycket tid eller där du behöver mycket utrustning. Som du kan göra var som helst, när som helst och du kan inkludera hela familjen i din resa mot ett bättre mående.
Christina Comet
2019-07-08
Bra och tydligt förklarade övningar som går att göra hemma, på hotellrummet, ja tom på flygplatsen. Ju mer man använder appen desto bättre blir den.
Annika Stroger
2019-07-26
Här hittar jag den bästa träningen för mig och jag får frisk luft på köpet!
Christina Bjartell - Referens
Christina Bjartell
2019-05-08
GÅ SVÅRT- Hälsoapp är så himla bra! Här hittar jag träningspass för min vardag.
Petra Granholm
2019-06-20
GÅ SVÅRT - Hälsosapp har hjälpt mig att hitta hållbar livsstilsförändring för en bättre hälsa. Jag älskar kostfilosofin 80/20 det är verkligen något man kan leva efter. De små relativt enkla förändringarna inspirerar till mer.
Jessica Nielands
2019-07-08
Väldigt användarvänlig app! Lätt att förstå och genomföra övningarna! Jag gillar dagens utmaning!
Susann Bergström
2019-07-10