Teamet bakom Gå Svårt växer!

Kostråd till en ny nivå av StinasMat i Gå Svårt.

I vårt arbete att göra Gå Svårt till Sveriges bästa hälsoapp så bygger vi upp ett skickligt team av som bidrar med kunskap inom sin profession så att du som användare får de bästa förutsättningarna att må bra varje dag. 

 

Foto: StinasMat

I början av året så tog vi kontakt med Stina Algulin och berättade om vår vision med hälsoappen Gå Svårt. Stina är en mycket skicklig legitimerad dietist och uppskattad receptkreatör som delar vår filosofi kring en hälsosam kosthållning och hon älskar att skapa recept så att du kan äta god mat i vardagen. 

Stina kommer att uppgradera kostrådgivning i Gå Svårt och du hittar nu massor av goda recept, samt bra tips och råd för att du och hela familjen får en hälsosam kosthållning.

Att sprida hälsa i Sverige känns fantastiskt!

Läs varför Stina Algulin valde att bli en del i teamet bakom hälsoappen Gå Svårt som vill skapa ett mer hälsosamt Sverige.

”När Emil kontaktade mig så föll jag direkt för hans sätt att se på hälsa – att varje steg räknas! Ingen behöver förändra allt, men varje steg i rätt riktning mot ett hälsosammare liv räknas.

Jag och Emil delar samma vision om att vi vill skapa ett hälsosammare Sverige genom små enkla medel. Så att jag nu kommer vara en del av Gå Svårt för att sprida hälsa i Sverige känns fantastiskt. Tillsammans kan vi göra skillnad!”

/Stina Algulin

Detta är Stina och StinasMat

Stina Algulin är uppvuxen i Nybro, Småland. Hon har hela sitt liv hållit på med idrott, främst fotboll och ishockey. När hon började satsa mer på sin fotboll så växte intresset för att förstå vad hon äter påverkar hur hon presterade på fotbollsplanen. På den vägen växte hennes stora intresse för kost och träning och dess samverkan för att må bra och prestera. 

Sedan maj 2017 är Stina legitimerad dietist efter att hon utbildat sig i Göteborg. Hon brinner verkligen för att inspirera människor till att leva hälsosamt och ta hand om sig själva för att må så bra som möjligt! Det gör hon genom individuella kostupplägg, genom föreläsningar och genom inspirerande recept!

Du kan självklart beställa hälsoappen Gå Svårt av StinasMat och kontakta Stina för att få individanpassade kostråd eller recept. 

Beställ Gå Svårt av StinasMat här…