Hoppa till innehåll
Moresco och Proaktify

Moresco väljer Proaktify

MORESCO Projektledning AB i Malmö har sedan 2019 tagit hjälp av oss på Medveten Livsstil för att investera i sina medarbetarnas hälsa och välmående. Vi är glada att de som vår första företagskund valt att beställa en egen skräddarsydd version av Proaktify. Idag när det ställs allt högre krav för att ta hand om sig pga. Covid-19 så är det extra kul att hjälpa till med inspiration, motivation och kunskap kring träning, kost och mental hälsa.

I Proaktify MORESCO Edition får alla medarbetare tillgång till rörelsepauser, träningsprogram, hälsoutmaningar, råd kring ergonomi, stresshantering,  stretching, kostråd och mycket mer.

För att få en hög användningsgrad av appen så har vi använt oss av MORESCO’s  färger och logga i vår design. Vi kommer även att ta fram anpassade hälsoutmaningar och träningsprogram utifrån behoven på MORESCO.

Vill ni ge samma möjlighet till era medarbetare så kan ni nu beställa en löpande prenumeration av er egen app med uppföljning om hur det går för er.

Kontakta mig så bokar vi en demo där jag visar hur Proaktify kan hjälpa er i arbetet till en hälsofrämjande arbetsmiljö.

emil@medvetenlivsstil.se

Emil Isaksson
VD Medveten Livsstil

Proaktify Moresco Edition

Dela detta inlägg: