Om Emil Isaksson

Redan under min uppväxt så fanns det en liten entreprenör inom mig där jag cyklade runt i Lindsdal och letade burkar. Jag visste tidigt att jag ville starta mitt egna företag, men jag hade inte en aning om vad jag skulle göra. Under gymnasiet läste jag en företagsinriktning och fortsatte med 2 år på Entreprenörsskolan i Kalmar.

Efter gymnasiet så började jag spela Discgolf och åkte runt i Europa och tävlade. Det var under de här åren som mitt intresse för träning och kost växte. Under min aktiva karriär så deltog jag både i EM och VM. Jag vann även 4 tävlingar på Europatouren och slutade 3:a i touren 2006.

Under 2008 så flyttade jag till Australien i 7 månader och där dök jag på en utbildning till Personlig Tränare. När jag kom hem igen så flyttade jag till Malmö och startade igång mitt första företag. 

Åren 2012-2017 så jobbade jag på Nordic Wellness som Personlig Tränare, kostrådgivare, instruktör och platschef. Jag fick lära mig mycket om friskvårdsbranschen och min egen filosofi och vision började ta plats.

Under 2017-2018 bodde jag i Kalmar för att sedan flytta tillbaka till Malmö där jag träffat min sambo Annelie.

Jag startade Medveten Livsstil Sverige AB 2019 med affärsidén att kunna hjälpa både företag och privatpersoner med hälsa och välmående. 

Min vision med Medveten Livsstil är vara en naturlig motkraft till ohälsa och hjälpa människor att må bra i sin vardag.

IMG_8665

Redan från det att jag startade mitt första företag 2008 har jag brunnit för att hjälpa människor till hälsa och välmående. Det som enligt mig är VIKTIGT på riktigt.

Den 28 augusti 2020 så föddes min vacka dotter Celie med en extremt sällsynt mitokondriesjukdom som gjorde att hennes kropp inte kunde skapa energi och endast 11 dagar gammal så lämnade hon oss. Att förlora Celie har gett mig en erfarenhet och förståelse för hur skört och orättvist livet kan vara.

Jag ser fram emot att få hjälpa dig skapa en hälsosam och frisk livsstil!

//Emil Isaksson

Mina varumärken

Proaktify

Träningsapp

Proaktify är en träning och hälsoapp som ger dig inspiration, motivation och kunskap till att skapa en hälsofrämjande livsstil. 

Vi skapar även skräddarsydda versioner av Proaktify till både  företag och föreningar.

proaktify.com

Emil PT

Personlig Tränare & Kostrådgivare

Sedan 2008 har jag under mitt alias Emil PT hjälpt människor att nå sina uppsatta hälsomål. 

Med vardagsanpassad träning och tydliga sunda kostråd så finns jag vid din sida.

Du behöver inte 100 situps – Du behöver Emil

Business and Training

Affärsnätverk

Business and Training är ett affärsnätverk där våra möten alltid innehåller en fysisk aktivitet och ett mellanmål. 

Vi är affärsnätverket där vi alltid
 rör oss framåt!

Emil Isaksson

VD / Ägare

Jag är utbildad personlig tränare och kostrådgivare och har jobbat med hälsa och välmående sedan 2008. Jag skulle beskriva mig som en hälsoentreprenör som brinner för  att hjälpa människor leva mer hälsosam livsstil.

Min filosofi är att varje steg räknas när det kommer till vår hälsa och välmående

Emil Isaksson

VD / Ägare

Jag är utbildad personlig tränare och kostrådgivare och har jobbat med hälsa och välmående sedan 2008. Jag skulle beskriva mig som en hälsoentreprenör som brinner för  att hjälpa människor leva mer hälsosam livsstil.

Min filosofi är att varje steg räknas när det kommer till vår hälsa och välmående