Affärsidé

Medveten Livsstil ska vara en naturlig motkraft till ohälsa genom att inspirera och vägleda våra kunder till en god hälsa i sin vardag. 

Jag heter Emil Isaksson och jag brinner för  att hjälpa och inspirera människor att skapa en mer hälsosam livsstil. Min filosofi är att varje steg räknas när det kommer till vår hälsa och välmående. Jag är uppvuxen i Lindsdal 10 km norr om Kalmar. Efter gymnasiet så började jag spela Discgolf och åkte runt i Europa och tävlade. Det var under de här åren som mitt intresse för träning och kost växte. Under min aktiva karriär så deltog jag både i EM och VM. Jag vann även 4 tävlingar på Europatouren och slutade 3:a i touren 2006.

Jag bodde 7 månader i Australien under 2008 och här utbildade jag mig till Personlig Tränare. Väl hemma igen så flyttade jag till Malmö, startade företag och började jobba professionellt som Personlig Tränare. Under åren 2012-2017 var jag anställd på Nordic Wellness i flera olika roller. Jag lärde mig mycket och min egen filosofi kring välmående och hälsa började ta plats. Jag hjälper främst företag men även privatpersoner med hälsa och välmående utifrån sina förutsättningar.

Den 28 augusti 2020 så föddes vår dotter Celie med en mycket sällsynt mitokondriesjukdom som gjorde att hennes kropp inte kunde skapa energi. Endast 11 dagar gammal så lämnade hon oss. Att förlora mitt barn har gett mig en erfarenhet och förståelse för hur skört och orättvist livet kan vara.

Min vision är att hjälpa mina kunder till en god hälsa och frisk livsstil. Det som enligt mig är VIKTIGT på riktigt.

Emil Isaksson

Personlig Tränare – AIF 2008
Kostrådgivare steg 1 – SVNA  2010
Kostrådgivare steg 2 – SVNA 2011
Gyminstruktör – Trainers Academy 2006
Int. Gyminstr. – Trainers Academy 2007
Flowin instruktör – Flowin 2008

TRX instruktör – Concept 2009
Discgolftränare – Svenska Discgolfförbundet 2011
ViPR instruktör- Concept 2011
BOSU Master Trainer – Xendon 2011
Ledarskapasutbildning – Starka Resultat 2015
FaR-Instruktör – SISU Skåne 2021

Samarbetspartners

Samarbetspartners

Genom att ta hjälp av mina samarbetspartners Josefine Jönsson och Katarina Bruck så kan vi erbjuda en helhet kring hälsa och välmående för er arbetsplats. Tillsammans skapar vi en hälsofrämjande arbetsplats fylld med friska och välmående medarbetare.

Med hjälp av Josefine Jönsson och Katarina Bruck så kan vi erbjuda en helhet kring hälsa och välmående. Tillsammans så kan vi skapa en mer hälsofrämjande arbetsplats fylld med friska och välmående medarbetare. 

Med hjälp av hälsoutvecklaren Josefine Jönsson så kan jag erbjuda en grundlig arbetsplatsanalys av ert företag, som identifierar era friskfaktorer. Utifrån svaren i er arbetsplatsanalys så utarbetar vi ihop en arbetsmiljöstrategi med rätt insatser från era behov.

Ergoaktiv

Med hjälp av ergonomen Katarina Bruck så kan jag erbjuda kartläggning av ergonomin för både enskilda medarbetare och grupper. Vi kan göra en belastningsergonomisk riskbedömning, rådgivning kring nya arbetsmiljöer vid flytt eller omorganisation samt bedömning av arbetsförmåga.