Hoppa till innehåll
Emil Isaksson - Medveten Livsstil

Hej,

Mitt namn är Emil Isaksson och jag är uppvuxen i Lindsdal 10 km norr om Kalmar, Småland. Efter gymnasiet så började jag spela Discgolf och fick möjligheten att resa runt i Europa och USA för att tävla. Under de här åren föddes mitt intresse för träning och kost. Under min aktiva karriär så spelade jag både EM och VM. Jag vann totalt 5 tävlingar på Europatouren under min karriär.

Under 2008 bodde jag 7 månader i Australien  och här utbildade jag mig till Personlig Tränare. Hemma i Sverige igen så flyttade jag till Malmö, här startade jag mitt första företag och började jobba professionellt som Personlig Tränare. Under åren 2012-2017 var jag anställd på Nordic Wellness i flera olika roller. Jag lärde mig mycket och min egen filosofi kring välmående och hälsa började ta plats. Jag hjälper främst företag men även privatpersoner med hälsa och välmående utifrån sina förutsättningar.

Den 1 januari 2019 startade jag Medveten Livsstil Sverige AB med en vision om att kunna bli en motkraft till ohälsa i samhället.

Den 28 augusti 2020 föddes vår dotter Celie med en mycket sällsynt mitokondriesjukdom som gjorde att hennes kropp inte kunde skapa energi. Endast 11 dagar gammal så avled hon. Att förlora ett barn har gett mig en erfarenhet och förståelse för hur skört och orättvist livet kan vara.

Emil Isaksson - Medveten Livsstil

 

Inför att vår son Vigg skulle födas november 2021 så valde jag att ta en anställning inom en helt ny bransch för mig och ge en säkerhet för mig och min familj. Jag jobbar nu på Brion som ventilationsmontör vilket är riktigt roligt och med mitt företagande vid sidan om.

Om än i mindre skala så är mitt driv fortsatt att hjälpa mina kunder till en god hälsa och frisk livsstil.

Det som enligt mig är VIKTIGT på riktigt.

Personlig Tränare – AIF 2008
Kostrådgivare steg 1 – SVNA  2010
Kostrådgivare steg 2 – SVNA 2011
Gyminstruktör – Trainers Academy 2006
Int. Gyminstr. – Trainers Academy 2007
Flowin instruktör – Flowin 2008

TRX instruktör – Concept 2009
Discgolftränare – Svenska Discgolfförbundet 2011
ViPR instruktör- Concept 2011
BOSU Master Trainer – Xendon 2011
Ledarskapasutbildning – Starka Resultat 2015
FaR-Instruktör – SISU Skåne 2021

Samarbetspartners

Samarbetspartners

Genom att ta hjälp av mina samarbetspartners Josefine Jönsson och Katarina Bruck så kan vi erbjuda en helhet kring hälsa och välmående för er arbetsplats. Tillsammans skapar vi en hälsofrämjande arbetsplats fylld med friska och välmående medarbetare.

Med hjälp av Josefine Jönsson och Katarina Bruck så kan vi erbjuda en helhet kring hälsa och välmående. Tillsammans så kan vi skapa en mer hälsofrämjande arbetsplats fylld med friska och välmående medarbetare. 

Med hjälp av hälsoutvecklaren Josefine Jönsson så kan jag erbjuda en grundlig arbetsplatsanalys av ert företag, som identifierar era friskfaktorer. Utifrån svaren i er arbetsplatsanalys så utarbetar vi ihop en arbetsmiljöstrategi med rätt insatser från era behov.

Ergoaktiv

Med hjälp av ergonomen Katarina Bruck så kan jag erbjuda kartläggning av ergonomin för både enskilda medarbetare och grupper. Vi kan göra en belastningsergonomisk riskbedömning, rådgivning kring nya arbetsmiljöer vid flytt eller omorganisation samt bedömning av arbetsförmåga.