Om oss

Vår vision är att Medveten Livsstil ska vara en naturlig motkraft till ohälsan i Sverige. Vi vill inspirera till en Medveten Livsstil som ger energi och god hälsa att må bra för att klara av alla vardagens krav.

HUR DET BÖRJADE

Jag tog mitt första steg mot att bli entreprenör när jag som barn cyklade runt i Lindsdal och letade burkar. Det fortsatta med att jag gick runt och sålde dagstidningar, jultidningar, egenfångad fisk, frallor och under en kort period även smink och parfym utan någon framgång.

I gymnasiet så läste jag en företagsinriktning och sedan vidare 2 år på Entreprenörsskolan i Kalmar. Det var nu jag visste att jag ville bli företagare, men jag visste inte med vad.

Efter gymnasiet så började jag att spela discgolf och där väcktes mitt intresse för träning och kost. Under min karriär har jag vunnit flera tävlingar på Europatouren och haft möjlighet att spela både i Europamästerskap och Världsmästerskap.

Hösten 2008 så flyttade jag till Malmö efter att han bott 7 månader i Australien där jag utbildade mig till Personlig Tränare. Det var nu jag bestämde att starta ett företag som Personlig Tränare och Kostrådgivare.

Under åren 2012-2017 var jag anställd hos Nordic Wellness som Personlig Tränare, Kostrådgivare och Platschef och här lärde jag mig mycket om hur gymbranschen och friskvården fungerar idag.

Från alla mina möten med människor som jag hjälpt mot en mer hälsosam livsstil så har jag utformat en vision och utvecklat den filosofi som jag jobbar efter idag. I Januari 2019 så startade jag upp Medveten Livsstil Sverige AB för att kunna nå ut och hjälpa fler människor att må bra och skapa sig en aktiv hälsosam livsstil.

Emil Isaksson

Våra övriga verksamheter

Vi brinner för att hjälpa dig till en hälsosam livsstil

Gå Svårt

Hälsoapp

Gå Svårt är en hälsoapp som inspirerar, motiverar och ger kunskap till dig att leva en hälsosam livsstil utan pekpinnar. 

Vill din förening, skolklass eller idrottslag tjäna pengar till er verksamhet? Då ska ni starta en försäljning av Gå Svårt.

Business and Training

Affärsnätverk

Business and Training är ett affärsnätverk med möte 1 gång i månaden iform av en fysisk aktivitet och ett mellanmål. 

Idag finns vi i Malmö och vårt mål är att finnas på 10 orter i Sverige fram till  december 2020. 

Vill du starta upp ett team där du bor? 

Motivationsbrev

Inspiration till att må bra via E-post & SMS

Genom att skicka E-post till dig med inspiration, motivation och pepp så vill vi hjälpa dig att må bra och ha en hälsosam livsstil.

I ett abonnemang av hälsoappen Gå Svårt eller som medlem i Medveten Livsstil Kundklubb så får du våra mail utan extra kostnad.

Emil PT

Personlig Träning & Kostrådgivning

Vill du ha individuell hjälp och rådgivning  så kan Emil Isaksson hjälpa dig att nå dina uppsatta målsättningar. 

Med enkla metoder och sin lugna personlighet så finns han vid din sida och hjälper dig att må bra.

Du behöver inte 100 situps – Du behöver Emil

Företagshälsa

VÅRA MÅL

Våra mål är att hjälpa så många människor som möjligt till en mer hälsosam livsstil utifrån sina förutsättningar och nuläge.


I december 2020 är vårt mål att vi ska vi samarbeta med 20 stycken återförsäljare och ha 5000 användare av Gå Svårt-Hälsoapp.


I december 2020 ska vi även ha 10 stycken team igång i Sverige i affärsnätverket Business and Training.

Vilka är vi

Här är vi som jobbar i Medveten Livsstil Sverige AB

Emil Isaksson

VD / Ägare

Jag är utbildad personlig tränare och kostrådgivare och har jobbat med hälsa och välmående sedan 2008. Jag skulle beskriva mig som en hälsoentreprenör som brinner för  att hjälpa människor leva mer hälsosam livsstil.

Min filosofi är att varje steg räknas när det kommer till vår hälsa och välmående