Om oss

Gå lite mer

Vår vision

Vår vision är att Medveten Livsstil ska vara en naturlig motkraft till ohälsan i Sverige. Vi vill inspirera till en Medveten Livsstil som ger energi och god hälsa att må bra för att klara av alla vardagens krav.

Hur började det?

Jag tog första stegen mot att bli entreprenör när jag cyklade runt i Lindsdal och letade burkar som barn. Sedan fortsatte jag med att sälja kvällstidningar, frallor, jultidningar, egenfångad fisk och även smink och parfym.

I gymnasiet så läste jag företagsinriktning och därefter 2 år på Entreprenörsskolan i Kalmar. Jag visste att jag ville starta eget företag, men jag visste inte med vad.

Efter gymnasiet så började jag spela discgolf och här startade mitt intresse för fysisk träning och god kosthållning. Under min karriär så vann jag flera tävlingar på Europatouren och spelat både i Europamästerskap och Världsmästerskap.

Efter 7 månader i Australien 2008 där jag utbildade mig till Personlig Tränare så flyttade jag till Malmö och startade igång mitt första företag. Åren 2012-2017 så jobbade jag på Nordic Wellness som Personlig Tränare, kostrådgivare, instruktör och platschef. Här fick jag mycket kunskap kring hur friskvårdsbranschen fungerar och min egen framtida vision började gro.

Sedan 2019 så driver jag nu företaget Medveten Livsstil Sverige AB med en vision att vara en naturlig motkraft till ohälsa där vi kan hjälpa människor att må bra.

Jag ser fram emot att kunna hjälpa dig till en livsstil som främjar hälsa och välmående.

//Emil Isaksson

Våra varumärken

Gå Svårt

Hälsoapp

Gå Svårt är en träning och hälsoapp som ger dig verktyg att skapa en hälsofrämjande livsstil. 

Med lätta menyer och tydliga instruktioner får du inspiration till rörelseglädje och motivation till en hälsosam kosthållning. Vi ger dig även kunskap om sömn, återhämtning, stresshantering mm.

Emil PT

Personlig Träning & Kostrådgivning

Få hjälp och rådgivning  av Emil Isaksson för att nå dina uppsatta målsättningar. 

Med enkla metoder och en lugn personlighet så finns han vid din sida och hjälper dig.

Du behöver inte 100 situps – Du behöver Emil

Business and Training

Affärsnätverk

Business and Training är ett affärsnätverk iform av en fysisk aktivitet och ett mellanmål. 

Motivationsbrev

E-post & SMS

Genom att skicka E-post till dig med inspiration, motivation och pepp så vill vi hjälpa dig att må bra och ha en hälsosam livsstil.

 

Vilka är vi

Här är vi som jobbar i Medveten Livsstil Sverige AB

Emil Isaksson

VD / Ägare

Jag är utbildad personlig tränare och kostrådgivare och har jobbat med hälsa och välmående sedan 2008. Jag skulle beskriva mig som en hälsoentreprenör som brinner för  att hjälpa människor leva mer hälsosam livsstil.

Min filosofi är att varje steg räknas när det kommer till vår hälsa och välmående