Om Emil Isaksson

Emil Isaksson

Jag är en hälsoentreprenör som brinner för  att hjälpa människor att skapa en mer hälsosam livsstil. Min filosofi är att låta varje steg räknas när det kommer till vår hälsa och välmående. Redan från det att jag startade mitt första företag 2008 har jag brunnit för att hjälpa människor till en god hälsa och välmående. 

Jag är uppvuxen i Lindsdal 10 km norr om Kalmar. Efter gymnasiet så började jag spela Discgolf och åkte runt i Europa och tävlade. Det var under de här åren som mitt intresse för träning och kost växte. Under min aktiva karriär så deltog jag både i EM och VM. Jag vann även 4 tävlingar på Europatouren och slutade 3:a i touren 2006.

Jag bodde 7 månader i Australien under 2008 och här utbildade jag mig till Personlig Tränare. Väl hemma igen så flyttade jag till Malmö, startade företag och började jobba professionellt som Personlig Tränare.

Under åren 2012-2017 var jag anställd på Nordic Wellness i flera olika roller. Jag lärde mig mycket och min egen filosofi kring välmående och hälsa började ta plats.

Jag startade mitt företag Medveten Livsstil Sverige AB 2019 med affärsidén att hjälpa både företag och privatpersoner med hälsa och välmående utifrån sina förutsättningar.

Emil Isaksson

Den 28 augusti 2020 så föddes vår dotter Celie med en mycket sällsynt mitokondriesjukdom som gjorde att hennes kropp inte kunde skapa energi. Endast 11 dagar gammal så lämnade hon oss. Att förlora mitt barn har gett mig en erfarenhet och förståelse för hur skört och orättvist livet kan vara.

Min vision är att hjälpa mina kunder till en god hälsa och frisk livsstil. Det som enligt mig är VIKTIGT på riktigt.

//Emil Isaksson

Idrottsmeriter

Emil Isaksson - Puttar

1:a Danish Open 2003 – Europatouren
1:a British Open 2005 – Europatouren
1:a Dutch Open 2006 – Europatouren
1:a Swiss Open 2006 – Europatouren
1:a French Open 2008 – Europatouren

3:a totalt PDGA EuroTour 2006

Lag-SM – Guld 2002 – Värnamo
Lag-SM – Silver 2003 – Norrköping
Pargolf-SM – Brons 2009 – Malmö

5:a EM – England 2003
8:a EM – Tyskland 2008

Utbildningar

IMG_5370

Personlig Tränare – AIF 2008
Kostrådgivare steg 1 – SVNA  2010
Kostrådgivare steg 2 – SVNA 2011
Gyminstruktör – Trainers Academy 2006
Int. Gyminstr. – Trainers Academy 2007
Flowin instruktör – Flowin 2008

TRX instruktör – Concept 2009
Discgolftränare – Svenska Discgolfförbundet 2011
ViPR instruktör- Concept 2011
BOSU Master Trainer – Xendon 2011
Ledarskapasutbildning – Starka Resultat 2015
FaR-Instruktör – SISU Skåne 2021

Mina samarbetspartners

Samarbetspartners

Genom att ta hjälp av mina samarbetspartners Josefine Jönsson och Katarina Bruck så kan vi erbjuda en helhet kring hälsa och välmående för er arbetsplats. Tillsammans skapar vi en hälsofrämjande arbetsplats fylld med friska och välmående medarbetare. 

Kontakta mig så berättar jag hur vi kan hjälpa er!

 

Med hjälp av Josefine Jönsson och Katarina Bruck så kan vi erbjuda en helhet kring hälsa och välmående. Tillsammans så kan vi skapa en mer hälsofrämjande arbetsplats fylld med friska och välmående medarbetare. 

Kontakta mig så berättar jag hur vi kan hjälpa er!

 

Med hjälp av hälsoutvecklaren Josefine Jönsson så kan jag erbjuda en grundlig arbetsplatsanalys av ert företag, som identifierar era friskfaktorer. Utifrån svaren i er arbetsplatsanalys så utarbetar vi ihop en arbetsmiljöstrategi med rätt insatser från era behov.

Ergoaktiv

Med hjälp av ergonomen Katarina Bruck så kan jag erbjuda kartläggning av ergonomin för både enskilda medarbetare och grupper. Vi kan göra en belastningsergonomisk riskbedömning, rådgivning kring nya arbetsmiljöer vid flytt eller omorganisation samt bedömning av arbetsförmåga.

Min filosofi med Medveten Livsstil är att vara en naturlig motkraft till ohälsa och hjälpa människor till en god hälsa i sin vardag.

Ute i solen - Medveten Livsstil