Hoppa till innehåll
Emil Isaksson - Medveten Livsstil

Hur kan jag hjälpa dig till större fokus på hälsa och välmående?

Min filosofi

Jag brinner för att inspirera mina kunder till att skapa en hälsofrämjande livsstil. Med strategi och praktisk implementering så stöttar jag dig och dina medarbetare. På ett enkelt och vardagligt sätt så skapar vi en attraktiv och välmående arbetsplats där medarbetare trivs och mår bra.

När behöver ni min hjälp?

Hur ser min produkt ut?

För att jag ska förstå era utmaningar kring friskvård på arbetsplatsen så börjar vi med att träffas och går igenom era behov och tankar. Jag presenterar efter det ett förslag på hur jag kan hjälpa er. I mitt arbete så ingår planering, utförande och uppföljning. Alla dessa tre delar är viktiga för att skapa ett framgångsrikt samarbete.

Hälsosamtal Medveten Livsstil

Vägledande hälsosamtal

Med ett vägledande hälsosamtal är syftet att erbjuda era medarbetare ett möte där jag fungerar som ett bollplank i hälsofrågor. Jag har en proaktiv utgångspunkt i samtalet med målet att inspirera till en frisk och hälsosam livsstil.

Hälsosamtal Medveten Livsstil
Inbody 270 -visceraltfett_600x400

Kroppsmätning

Med hjälp av min Inbody270 så ger jag svar på 3 viktiga hälsomarkörer. Med svaren så ger jag en större förståelse för hur kroppen påverkas av stress, kosthållning och fysisk rörelse i vardagen. Läs mer…

Inbody 270 -visceraltfett_600x400
Föreläsningar och wokshops inom hälsa

Föreläsning & Workshop

Bjud in dina medarbetare till en föreläsning eller workshop där jag inspirerar er till en hälsosam vardag som främjar välmående och hälsa. Tillsammans så skapar vi en hälsofrämjande arbetsplats.

Föreläsningar och wokshops inom hälsa
IMG_8665

Discgolf

Bjud med dina medarbetare eller kunder att testa den populära sporten Discgolf. Ett perfekt sätt att träffas utomhus med naturlig social distans. Vi kan ses och spela både i Malmö eller Lund. Läs mer…

IMG_8665

Företag som jag jobbat med