medveten-vag-01

Kroppsmätning

Få svar på hur din kropp ser ut på insidan. Med min Inbody270 så ger jag dig svar på följande hälsomarkörer, visceralt fett, underhudsfett och skelettmuskler. Följ din hälsoutveckling och öka förståelsen för din kropp.

Kostrådgivning

I min roll som kostrådgivare så hjälper jag dig att hitta en sund kosthållning som passar för dina förutsättningar. Genom att göra en analys av hur din kosthållning ser ut idag så hittar vi ihop dina styrkor och utmaningar. Mitt jobb är att inspirera dig till sunda och hållbara kostvanor, utan förbud, skam eller pekpinnar.

Emil Isaksson 1-2-stor_02
Emil_07-2017

Personlig Träning

Som din personliga tränare så hjälper jag dig att hitta den träningen som inspirera och blir av för dig. Mitt mål är att hjälpa dig till förståelse kring livslångt lärande med rörelse och träning.

Proaktify®

Med enkla menyer och tydliga instruktioner får era medarbetare inspiration till rörelseglädje, motivation för en hälsosam kosthållning samt kunskap när det behövs om ergonomi, stresshantering, sömn & återhämtning mm. Vi kan även designa er egen version av Proaktify® med både er logga och färger. Vi skapar träningsprogram och hälsoutmaningar utifrån era behov och målsättningar.

Proaktify
“...Det finns många personliga tränare men Emil är no 1! Han hjälpte mig både att se helheten i kost, träning och livsstil och ser även till att skräddarsy träning, kost och tips utifrån din livsstil! Han gör din träning rolig samtidigt som du ser resultat snabbt! ...”
Charlotte Nilsson - Referens
Charlotte Nilsson
”Att träna med Emil ger så mycket energi, glädje och inspiration. Emil ser hela dig som människa och hans långa erfarenhet. både som PT och kostrådgivare, är ovärderlig. Emil får mig helt enkelt att må bra”
Christina Bjartell - Referens
Christina Bjartell