Teamet bakom Gå Svårt växer!

Stresshantering med Carina Johansson.

I vårt arbete att göra Gå Svårt till Sveriges bästa hälsoapp så bygger vi upp ett skickligt team av som bidrar med kunskap inom sin profession så att du som användare får de bästa förutsättningarna att må bra varje dag. 

 

Nu kan vi stolt berätta att Carina Johansson lic. stresscoach och ägare av Changing Perspective anslutit sig till vårt team. Carina kommer att ge dig bra vardagliga tips på hur du kan hantera din stress med enkla metoder och smarta verktyg.

Du hittar allt i Gå Svårt under Sömn & Återhämtning.

Passion att stötta människor till att må bra!

Läs varför Carina Johansson valde att bli en del i teamet bakom hälsoappen Gå Svårt som vill skapa ett mer hälsosamt Sverige.

”För mig var det lätt att välja att arbeta med Emil och Medveten Livsstil på grund av att vi har samma övertygelse kring att förändring sker i små steg. Vi har även samma passion för att skapa bra och lättillgängliga verktyg för att hjälpa och stötta människor att göra lite sundare val i sin vardag. Genom att hjälpa människor ändra perspektiv på vad de behöver göra för att bli mer hälsosamma kommer vi  tillsammans att bidra till ett sundare Sverige!”      

Du kan beställa hälsoappen Gå Svårt av Chaninging Perspective där du kan få skräddarsydda tips för stresshantering och kommunikation. 
Beställ här…

Detta är Changing Perspective

Changing Perspective startades av Carina Johansson med en stark önskan om att kunna bidra till en mer hållbar värld där fler mår bättre. Namnet kommer från en tro på att vi behöver ändra perspektiv på det som vi värdesätter när det gäller arbete och näringsliv, hur vi organiserar oss samt hur vi använder de mänskliga resurserna i arbetslivet. Att ändra perspektiv är lättare sagt än gjort men om vi ska kunna bidra till en hållbar värld så måste även vi som människor vara hållbara. 

www.changingperspective.se