Hoppa till innehåll

StinasMat blir del av Team Proaktify

I vårt arbete att göra Proaktify till Sveriges bästa träning och hälsoapp så samlar vi ihop ett team som bidrar med kunskap inom sitt område så att du som användare får de bästa förutsättningarna att må bra varje dag. 

I början av året så tog vi kontakt med Stina Algulin och berättade om vår vision med Proaktify. Stina är en mycket skicklig legitimerad dietist och uppskattad receptkreatör som delar vår filosofi kring en hälsosam kosthållning och hon älskar att skapa recept så att du kan äta god mat i vardagen. 

Stina har bidragit med en uppgradering av kostråden i Proaktify och du hittar nu massor av goda recept, samt bra tips och råd för att du och hela familjen får en hälsosam kosthållning.

Läs varför Stina Algulin valde att bli en del i teamet bakom hälsoappen Proaktify som vill skapa ett mer hälsosamt Sverige.

”När Emil kontaktade mig så föll jag direkt för hans sätt att se på hälsa – att varje steg räknas! Ingen behöver förändra allt, men varje steg i rätt riktning mot ett hälsosammare liv räknas.

Jag och Emil delar samma vision om att vi vill skapa ett hälsosammare Sverige genom små enkla medel. Så att jag nu kommer vara en del av Proaktify för att sprida hälsa i Sverige känns fantastiskt. Tillsammans kan vi göra skillnad!”

/Stina Algulin

Äppelpaj
Bowl med kikärtor

Dela detta inlägg: