Ge medarbetare och studenter förutsättningar att må bra

Hälsoappen Gå Svårt ger välbefinnande online

Vi blir snabbt mer inaktiva nu pga. cornaviruset, vilket i sin tur påverkar vår hälsa och välbefinnande negativt. Det är därför extra viktigt att vi nu tar hand om oss och ser till att vara fysiskt aktiva för att må bra när vi är mer tid hemma.

Vi har med hälsoappen Gå Svårt skapat ett verktyg som är fyllt med inspiration till rörelseglädje, motivation till fysisk aktivitet
och kunskap till att skapa en hälsofrämjande livsstil varje dag. 
Läs mer…

Nu om något är det  oerhört viktigt att vi håller oss friska. Genom att ge medarbetare och studenter hälsoappen Gå Svårt får de inspiration att ta hand om sin hälsa och skapa bästa möjliga förutsättningar för ett starkt immunförsvar och välmående. 

Vi skapar en hälsoapp designad för ert företag på 48 timmar!

Med den rådande coronakrisen så väljer vi att styra om vårt fokus och sträcker ut vår hand för att hjälpa företag och skolor genom rabatterat abonnemang av hälsoappen Gå Svårt.

Vi kan skräddarsyy* Gå Svårt med er logga och färger och leverera den till era medarbetare eller studenter inom 48 timmar. Ni kan även inkludera eget material i videoformat. *(minst 50 abonnemang)

Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan!

Folkhälsomyndigheten gick den 24 mars ut med rekommendationen att vi ska hålla igång med fysisk aktivitet och motion. Att vistas utomhus och ta en skön promenad är ett bra sätt att ta hand om sig själv.  

Nu kan ni ge era medarbetare eller studenter ett abonnemang av hälsoappen Gå Svårt i 12 månader från 89 kr/abonnemang. 

Kontakta Emil Isaksson för att beställa till ert företag eller skola eller om ni har frågor kring hur vi kan hjälpa er.

emil@medvetenlivsstil.se
070-722 26 14